Tuesday, February 9, 2010

cara nak hack facebook orang lain

hari nh gua akan ajar cara-cara untuk hack facebook rakan-rakan anda.
perbuatan menghack ini kadang-kala dilakukan kepada orang kita benci.
tujuannya untuk membalas dendam,atau sekadar suka-suka.
jadi dalam entri ini gua akan bongkarkan cara-cara hack facebook orang.

1.pertama sekali kita haruslah sediakan sebuah laptop yang berjenama dan mahal.
2.simpan sahaja laptop berjenama tersebut,terus call orang yang nak dihack.
3.belanje orang terbabit makan-makan sebagai rasuah secara tidak langsung.
4.minta password facebook mereka dengan alasan mahu ajar memperbetulkan setting.
5.dah dapat password,ape lagi silalah delete ape2 yang patut.

taktik ini memang berkesan.selamat mencuba.

15 comments:

  1. bodoh.hahahahaha.pukimak sial kau

    ReplyDelete
  2. anonymous:
    betul ape.muahaha

    sweet.ants:
    cubalah.berkesan nh

    noor afzan:
    abes camne

    wunny:
    choooiii!!

    shaf:
    haha.call2.da la mahal nak call sini ;p

    ReplyDelete
  3. muahaha..
    aku try r trick ni...
    xjadi, siap ko...
    hak3

    ReplyDelete
  4. sayang you tak suka

    ReplyDelete
  5. nie mne die bijak melampau btsan manusia n mahkluk2 planet marikh.....hahahaha

    ReplyDelete
  6. wow? best2.... aku nak blajar jugak lah hack facebook org.. mudah giler..

    ReplyDelete

tak payah susun2 ayat,komen je.haha