Sunday, December 20, 2009

kasihan

kasihan dia.
aku memaki-makinya sebentar tadi.
dia kelihatan hilang punca.
aku marah.
mengapa dia tiba-tiba menjadi begitu kelam kabut.
sedikit lagi aku nak merajuk dengannya.
tak mengapa Paul Scholes.
kau sebenarnya hebat.
kau tetap pemain nombor 2 aku di belakang giggs.

ps: west ham united,tolonglah tiba2 jadi hebat gila.

9 comments:

  1. ohhh tak mungkin.

    west ham. tolonglah jadi kemaruk nak balik cuti krismas tiba- tiba.

    Chelsea untung ada Anelka. Tak ada serabut fikir pasal Krismas.

    ReplyDelete
  2. frehan:
    tu la pasal.nak harap lebih2 pun west je kot.haduii.ala Anelka hari raye korban pun bukan pegi tengok lembu.hehe.weh aku cari blog kau da 4 tahun tau tak.aku tak reti nak cari link follewer aku cmne.

    kak sj:
    aku sedeh..pilu..

    ReplyDelete
  3. sngal je sume.liv klh, mu klh.aish

    ReplyDelete
  4. eika:
    haha.chelsea pun seri.nasib baik.tak sangke west betul2 jadi hebat gila.bhahaha

    ReplyDelete
  5. hahahha
    aku ingat ko gaduh dgn siapa tadi

    ReplyDelete
  6. gua rock star, menang kalah gua sokong liverpool. haha

    ReplyDelete
  7. hans:
    aku gaduh dengan bapak aku berebut remote

    izzy:
    haha.bagus.semangat ini lah yang dimahukan rafa benitez

    ReplyDelete
  8. cmne tu tiba2 nk jd hebat gila..hahhhaa/....

    ReplyDelete

tak payah susun2 ayat,komen je.haha